RÓLUNK

A White Rose Consulting Kft. 2012-ben alakult, munkatársaink több mint 15 éves széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a pénzügy és számvitel területén.

Miben vagyunk mások mint egy könyvelőiroda?

Mi tudjuk, hogy a könyvelés elengedhetetlenül fontos, ezért kollégáink szakmai hozzáértésére, precizitására, pontosságára nagy hangsúlyt fektetünk, de azt is tudjuk, hogy egy vállalkozás életében, nem csak könyvelői támogatásra van szükség, ezért célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk az adminisztráció és törvények által megszabott útvesztőben.

Vállalkozása kapcsán bármilyen kérdésre, problémára 24 órán belül válaszolunk, amennyiben a kérdés, probléma, olyan jellegű, ami nem a mi kollégáink kompetenciája, kollégáink azonnal keresnek megfelelő szakembert, aki minél hamarabb segítséget nyújthat.

Cégünk fontosnak tartja a XXI. századi technikai vívmányokat, ezért felhő alapú megoldásokkal, akár papírmentesen, idő és térbeli megkötések nélkül nyújtunk szolgáltatásokat.

Fontosnak tartjuk a minőségi szolgáltatás mellett, a biztonságot, ezért vállalkozásunk és ügyfeleink biztonságát felelősség biztosítás biztosítja.

Szemléletünk szerint minden cég egyedi és minden cégnek, cégvezetőnek, tulajdonosnak más-más igényei vannak, ezért nincs árlistánk, ajánlatunkat a kapcsolat pont alatt kérheti.

Fix díjakkal dolgozunk, ami tervezhető és kiszámítható, szerződésben pedig részletesen megállapodunk díjuk milyen szolgáltatásokat tartalmaz, ezért későbbi rejtett költségek nem merülhetnek fel.